loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Kjøper opp MIBA

Jan Erik Røine / 2015-08-19 13:10:24

Oppkjøpet til Mitsubishi Electric Europe B. V. skal styrke selskapets tilstedeværelse i det norske markedet.

Mitsubishi Electric Corporation kunngjør i dag (onsdag 24. juni) at deres datterselskap i Europa, Mitsubishi Electric Europe B.V, har underskrevet en avtale om oppkjøp av alle aksjene i MIBA AS, deres norske distributør av utstyr til klimaanlegg.

Utvider virksomheten innen klimaanlegg i Norge

«Klimaanleggmarkedet har de senere årene vokst i takt med den kontinuerlig sterke veksten i den norske økonomien. Samtidig har det vært etterspørsel etter klimaanlegg med lavt energiforbruk. Det forventes også at etterspørselen etter varmepumper for varmtvannsberedning vil stige,» skriver selskapet i en pressemelding.

Masahiko Konishi, produktmarkedsføringssjef i Europa for klimaanleggsystemer ved Mitsubishi Electric, sier følgende:

«Ved å innlemme MIBA i Mitsubishi Electric tar vi et stort skritt fremover med tanke på å utvide virksomheten vår innen klimaanlegg i Norge. Deres ekspertise og store kunnskap om det norske markedet gjør det mulig for oss å vokse, og vi ønsker dem velkommen ombord.»

MIBA har solgt utstyr til klimaanlegg fra Mitsubishi Electric i Norge i snart 25 år. Gjennom teknisk ekspertise og oppfølgingsservice har de gradvis vunnet fotfeste i markedet.

«Ved å tilegne seg MIBA og deres fremragende salgskunnskaper og omfattende salgsnettverk sikter Mitsubishi Electric mot å utvide sin virksomhet innen klimaanlegg i Norge. Dette vil sikre nye kunder og forsterke båndene til eksisterende kunder. Med et omsetningsmål på rundt 36 millioner euro (rundt 315 millioner kroner*) innen 2018 i det norske klimaanleggmarkedet, vil Mitsubishi Electric bidra til energieffektivisering i Norge gjennom å levere energi- og ressursbesparende produkter,» står det i pressemeldingen.

Over 90 års erfaring

Mitsubishi Electric Corporation har mer enn 90 års erfaring som leverandør av produkter til både bedrifter og privatkunder i hele verden.

Selskapet driver stort innen produksjon, markedsføring og salg av elektrisk og elektronisk utstyr for bruk til informasjonsbehandling og kommunikasjonsteknikk, romteknologi og satellittkommunikasjon, forbrukerelektronikk, industriell teknologi, energi, transport og anleggsutstyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee