loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Kjøper opp Fläkt Woods

Jan Erik Røine / 2015-08-18 08:45:17

Med oppkjøpet skal Ventistål styrke sin markedsposisjon i Norge.

Ventistål kjøper opp Fläkt Woods AS i Norge. Avtalen omfatter distribusjon av hele Fläkt Woods produktspekter i Norge, med unntak av vifter til industriformål.

– Oppkjøpet er en ytterligere forsterkning av samarbeidet mellom Fläkt Woods og oss, da vi lenge har vært en betydelig kunde av Fläkt Woods Group, sier administrerende direktør Trond Severinsen i Ventistål.

Både på bolig- og næringssiden

Fläkt Woods vil implementeres i Ventistål i løpet av høsten 2015 og legges inn i divisjonen som allerede består av boligventilasjon, kulde- og varmeprodukter, samt vifter. Divisjonen blir nå en total tilbyder overfor markedet, både på bolig- og næringssiden. Divisjonen vil ledes av Øystein Bø.

«Som en allerede betydelig aktør i VVS-markedet, styrkes derved totaliteten i Ventisål ved at vi nå kan tilby et totalt produktspekter innen ventilasjon, nå også på aggregatsiden i større bygg og industrianlegg,» skriver selskapet i en pressemelding.

Ventistål kan nå skilte med hele 18 avdelinger i Norge: Alnabru, Askim, Bergen, Bodø, Bryn, Grenland, Haugesund, Kløfta, Kongsvinger, Kristiansand, Oslo, Sandvika, Stavanger, Trondheim, Tønsberg, Tromsø, Vinterbro og Ålesund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee