loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTER OVER SOMMEREN: Christian Sælemyr Johansen tiltrer stillingen 1. august.
STARTER OVER SOMMEREN: Christian Sælemyr Johansen tiltrer stillingen 1. august.

Ny innkjøpssjef i GK Inneklima

Jan Erik Røine / 2018-05-08 19:15:19

Christian Sælemyr Johansen (36) er ansatt som ny innkjøpssjef i GK Inneklima.

Christian Sælemyr Johansen er siviløkonom med master i finans fra Aarhus Universitet, og bachelor i økonomi fra NMBU.

Fra Skanska til GK

Johansen har tidligere jobbet som prosjektleder og seniorrådgiver innen forretningsutvikling og risikohåndtering hos Ernst & Young, og som seniorrådgiver innen strategi og marked hos Skanska.

Han kommer til GK fra stilling som leder for Skanska Norges Shared Service Senter.

– Vi gleder oss til å få Christian med på laget og den videre utviklingen av vår strategi for innkjøp og logistikk, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima.

– Christian har riktig bakgrunn og kompetanse for å kunne bidra til å videreutvikle selskapets innkjøpsprosesser, i tett samarbeid med våre dyktige leverandører og fagfolk, fortsetter han.

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med spisskompetanse innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på fem regioner og 39 kontorsteder over hele landet.

Størst i GK Gruppen

Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

– GK har en spennende posisjon i byggenæringen og jeg gleder meg til å møte nye dyktige kollegaer. Sammen skal vi ytterligere profesjonalisere innkjøpsområdet og styrke GK Inneklima sin konkurransekraft, sier Christian Sælemyr Johansen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse