loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY SJEF: Hege Wikan er på plass i Skarland Press som salgs- og markedsjef. Her sammen med daglig leder Thor-Jostein Egeland.
NY SJEF: Hege Wikan er på plass i Skarland Press som salgs- og markedsjef. Her sammen med daglig leder Thor-Jostein Egeland.

Hege Wikan ny salgssjef i Skarland Press

/ 2018-02-06 10:14:22

Hege Wikan er ansatt som salgs- og markedsjef i Skarland Press AS.

Hun kommer fra stillingen som salgssjef i Polaris-eide Adresseavisen i Oslo, hvor hun har jobbet tett med salgsorganisasjonene i Schibsted.

Ny strategi

Nå skal hun over i en ny bransje og være sentral i utformingen av ny samlet strategi for Skarland Press og VVS-foreningen, der essensen er fornyelse.

Wikan gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver. Selv om selve VVS-bransjen er noe ukjent for den nye salgs- og markedsjefen, så tror hun at hennes erfaring innenfor salg, markedsføring og medier kan være med å bidra til fornyelse og skape enda større verdi for medlemmene i VVS-foreningen.

– Jeg har fått et helt nytt innblikk i hva bransjen driver med. VVS-foreningen er en faglig sterk pådriver for miljø- og energiteknikk og gir et viktig bidrag til samfunnet igjennom å øke kunnskap om for eksempel godt innemiljø og å sikre miljøvennlige og energibesparende bygg. Det er et viktig samfunnsoppdrag, sier Hege Wikan.

Gleder seg til utfordringene

– Jeg opplever det som en spennende mulighet til å være med og utforme ny strategi rundt salg, digitalisering og forretningmodellene til selskapet. Med alle de flinke folkene som jobber i Skarland, så har vi et kjempegodt utgangspunkt til å fornye oss og utvikle de gode produktene som allerede er der, fortsetter hun.

Wikan håper hun kan bidra med sin erfaring fra flere år i store mediehus:

– Der har jeg jobbet med store kunder og krevende kundeprosesser, samt det å kunne gå fra tradisjonelt papirprodukt til å ta i bruk nye plattformer og inntektskilder digitalt. Jeg har vært heldig å få jobbet i det jeg mener er et av Norges desidert mest spennende mediehus, Adresseavisen, sammen med svært kunnskapsrike folk i Schibsted. Den kunnskapen skal jeg ta med meg videre, sammen med en god porsjon pågangsmot, motivasjon og positivitet. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, forteller Hege Wikan.

Grunnmuren skal bygges på

– Med Hege får vi akkurat den type person vi har jaktet etter og som vil bidra til at vi når våre nye og ambisiøse strategiske mål. Vi har siden 2015 ryddet og lagt grunnmuren med solide økonomiske resultater. Nå skal vi bygge med fokus på alle de nye muligheter som finnes der ute, forteller daglig leder Thor-Jostein Egeland

Skarland Press er et av Norges eldste fagpresseforlag, med historie tilbake til 1960-tallet. Selskapet eies av Norsk Energi- og Miljøteknisk forening (VVS-foreningen) med fokus på informasjon, kunnskap og møteplasser innen ulike bransjer.

Skarland Press jobber primært innen områdene VVS, energi, klimateknikk og byggdrift, men dekker også matindustri og malerfag. Selskapet arrangerer konferanser, messer og kurs innenfor de aktuelle fagområdene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse