loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Grundfos har fått ny salgsdirektør

Jan Erik Røine / 2015-08-18 10:34:50

John Ove Laksberg (50) er blitt ansatt som ny salgsdirektør for VVS i Grundfos.

Laksberg skal lede VVS- avdelingen, Grundfos sitt største markedsområde, og kommer til å utgjøre en del av ledergruppen i det norske salgsselskapet.

Laksberg har lang erfaring som salgsleder innenfor bransjen. De siste 10 årene har han jobbet hos Ahlsell Norge, og har erfaring både som områdesalgssjef for Oslo og Akershus, med ansvar for alle produktområder. Sist som salgsdirektør for produktområdet elektro i Norge, og som en del av ledergruppen i Ahlsell Norge.

Her er historien til Grundfos:

http://norskvvs.no/article/20150505/NYHETER/150509994/1008&ExpNodes=1004

– Vi har hatt sterk vekst

Victoria Rahløff, Nordisk markedsdirektør i Grundfos, har i en periode fungert som salgsdirektør for VVS-avdelingen. Fra høsten av vil hun igjen kunne holde fullt fokus på sin rolle som nordisk markedsdirektør.

– Grundfos har hatt sterk vekst de siste årene, og vi er på en reise hvor vi strekker oss mot nye utfordringer og mål. Vi er svært glade for den kompetansen og erfaringen vi nå styrker organisasjonen med, sier administrerende direktør Truls Lystang og sikter til ansettelsen av Lakseberg, som begynner i den nye jobben i midten av august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonsee