loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMHANDLINGSLEDER: Even Leira (t.v.) blir ny prosjektdirektør i GK Norge AS. Gaute Gundersen tar over som administrerende direktør i GK Elektro AS inntil en erstatter for Leira er ansatt.
SAMHANDLINGSLEDER: Even Leira (til venstre) blir ny prosjektdirektør i GK Norge AS. Gaute Gundersen tar over som administrerende direktør i GK Elektro AS inntil en erstatter for Leira er ansatt.

GK med egen leder for samhandling

/ 2017-11-24 11:45:37

Even Leira  gå over i ny rolle som prosjektdirektør i GK Norge AS med ansvar for tverrfaglig samhandling.

Leira går av som administrerende direktør i GK Elektro AS.

Fra 0 til 700 millioner

GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøyt tre år har selskapet vokst fra ingenting til en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget. 11 selskaper har blitt innfusjonert og GK Elektro teller i dag 500 ansatte og omsetter for over 700 millioner kroner.

Even Leira har ledet prosessen fra starten og synes reisen har vært spennende.

– Det har vært en meget spennende jobb og jeg er stolt av alle som har bidratt i denne prosessen, sier Even Leira, og fortsetter:

– GK Elektros ansatte, samt det gode samarbeidet med søsterselskapene GK Rør og GK Inneklima, har vært en nøkkel til suksessen. Jeg vil også nevne konsernledelsen og eierne, som har vært flinke til å ta raske og tøffe beslutninger, og vist vilje til å ta risiko som har vært nødvendig for et selskap i oppstartsfasen. Det har vært gøy og kjempespennende, sier Even Leira.

Store, profilerte prosjekter

Jan Arild Wathne, administrerende direktør i GK Norge som er morselskap til GK Elektro, mener GK Elektro har kommet langt på den korte tiden.

– Det er på rekordtid laget et solid felles fundament med kultur, systemer og kundeportefølje med bred geografisk dekning. GK Elektro fremstår i dag som en fullverdig teknisk elektroentreprenør og kan svare opp alle type prosjekter og markeder.

GK Elektro er engasjert i flere store og godt profilerte pågående prosjekter, bl.a. det nye Munchmuseet, DigiPlex datasentre ved Fetsund, det nye LHL-sykehuset og verdens høyeste trebygg; Mjøstårnet i Brumunddal.

Samhandling sentralt

GK Elektro har ambisiøse planer for videre vekst, både innen servicemarkedet og prosjekter.

– GK Norge har høyt fokus på å videreutvikle samhandling i alle faser av prosjektene, fortsetter Wathne.

– Samhandling skal gjennomsyre produksjonsfasen av byggeprosjekter, overgang fra prosjektavslutning til service og organisering av teknisk montasje. Jeg er glad for at Even Leira går inn som prosjektdirektør i GK Norge for å lede dette arbeidet på tvers av alle GKs selskaper, sier Wathne.

Skal finne etterfølgeren

Driftsdirektør Gaute Gundersen i GK Gruppen AS trer inn som midlertidig leder i GK Elektro AS til ny direktør er på plass

Prosess med å finne etterfølger til Leira er igangsatt. Gundersen, som har hatt ansvar for virksomheten i Danmark det siste året, fungerer nå som administrerende direktør i GK Elektro AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee