loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
MER JOBB: Ole Jørgen Veiby skal styre både Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS og GK Kulde.
MER JOBB: Ole Jørgen Veiby skal styre både Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS og GK Kulde.

Sjefsskifte i Theodor Qviller

/ 2017-10-12 10:48:12

Ole Jørgen Veiby  overtar som administrerende direktør for Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS etter Jens Frydenlund.

57-åringen Veiby har solid kompetanse innen kulde og varmepumpefaget og lang erfaring med klimakjøling og ventilasjon.

Veiby kom til GK fra stilling som prosjektdirektør i ICA Norge, og har siden 2009 vært fagdirektør for Kulde i GK Inneklima. Veiby fortsetter i tillegg som fagdirektør for Kulde i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. november.

Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS er heleid av GK Gruppen og omsatte i 2016 for 60,7 millioner kroner.

Vekstområde

– Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av Qviller og GK Inneklima sin styrkede kuldesatsning. Muligheten er mange. Kulde er et vekstområde for GK og utfasing av oljefyrer og HFK kuldemedier er bare en av mange markedsmuligheter som vi bør kunne ta en større andel av, sier Veiby.

– Vi har et stort uutnyttet markedspotensial innen kulde og energi, og vi skal nå starte arbeidet med å finne ut hvordan vi best utnytter synergier mellom våre tre fag, ventilasjon, byggautomasjon og kulde – og Qvillers kompetanse innen klimaprodukter. Jeg er derfor meget glad for at Ole Jørgen har påtatt seg rollen som sjef for Qviller. Jeg har stor tro på at dette vil gi den kraft og det fokus som vi nå trenger for å skape en felles slagkraftig kulde- og energisatsning i selskapet, i tett samarbeid med kulde-avdelingene i regionene, sier styreleder i Qviller og administrerende direktør i GK Inneklima, Kim Robert Lisø.

Frydenlund slutter

Jens Frydenlund har ledet Qviller siden 2010, men gir seg nå på grunn av organisatoriske endringer. Han slutter i utgangen av måneden.

SLUTTER: Jens Frydenlund.

– Med de endringene som nå planlegges er det naturlig for meg å gå videre, sier Frydenlund.

Innsatsen hans berømmes av Kim Robert Lisø:

– Jens Frydenlund har gjort en god jobb som leder av Qviller. Selskapet har de siste årene levert gode resultater, og er i dag en ledende leverandør av klimaprodukter, fastslår han.

Qviller har agenturer som Samsung, Condair, AirSep, Waterkotte, Airwell og TQC, selskapets egen merkevare fra OEM-leverandør,

– Det har vært et privilegium å ha fått lede Qviller i snart åtte år. Det er et flott team som har skapt gode resultater gjennom årene, og store verdier for GK-konsernet. Det blir vemodig å forlate gode kolleger, sier Frydenlund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse