loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
HANDLER I NORD: GK Inneklima AS styrker sin posisjon i regionen Narvik-Ofoten-Harstad-Vesterålen-Lofoten med oppkjøpet av selskapet Entek Harstad AS. (Foto: GK)
HANDLER I NORD: GK Inneklima AS styrker sin posisjon i regionen Narvik-Ofoten-Harstad-Vesterålen-Lofoten med oppkjøpet av selskapet Entek Harstad AS. (Foto: GK)

GK Inneklima kjøper Entek

/ 2017-11-07 10:20:07

GK Inneklima styrker seg i Nord-Norge og kjøper ventilasjonsentreprenøren Entek Harstad AS.

Entek Harstad AS har vært Nord-Norges totalleverandør av VVS-tjenester helt siden 1985. Selskapet omsatte for 26,3 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsresultat på 3,2 millioner kroner.

Nå overtar GK Inneklima det solide selskapet for å styrke sin strategiske satsning på ett av Nord-Norges mest folkerike områder, Narvik-Ofoten-Harstad-Vesterålen-Lofoten.

Erfaren partner

– Vi skal være landsdelens ledende fagmiljø for energieffektive inneklimaløsninger, og med Entek får vi en erfaren partner som kan bidra til å styrke vår posisjon i regionen, sier regionsdirektør i GK Inneklima, Børge Lund.

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på fem regioner og 32 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

Store muligheter

– En stor del av vår tillit i markedet skyldes vår leveringsevne, erfaring og bredde, sier daglig leder i Entek Harstad AS, Marvin Christensen.

Christensen er også styreleder og indirekte eneeier av selskapet via selskapene E-Newco AS og Entek Holding AS.

I tett samarbeid med GK Inneklima ser han store muligheter for å kunne løse enda flere oppgaver for både sine eksisterende og nye kunder.

– Jeg er overbevist om at GK vil bidra til å ytterligere styrke denne posisjonen, og at vi gjennom tverrfaglig samarbeid med GK Rør og GK Elektro vil være et naturlig førstevalg som totalteknisk leverandør, påpeker Christensen.

Alle blir med videre

Entek Harstad AS består i dag av 9 ansatte som med ett unntak alle blir med videre. Selskapet fortsetter under samme navn inntil videre, og kundene vil kunne forholde seg til sine kjente kontaktpunkter.

GK Inneklima har fra før en liten avdeling i Harstad som etter planen skal samlokaliseres i Enteks lokaler på Seljestad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse