loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FORKLARER: Øyvind Skjærseth i Ventistål snakker om hvordan aggregater med varmepumper gir god driftsøkonomi.
FORKLARER: Øyvind Skjærseth i Ventistål snakker om hvordan aggregater med varmepumper gir god driftsøkonomi.

Norge rundt for Ventistål

/ 2018-04-24 09:12:07

Denne våren reiser Ventistål Norge rundt på turné. Tilbakemeldingene fra bransjen er gode.

– Dette var både et faglig og sosialt bra arrangement. Rett og slett et godt initiativ fra Ventistål. Jeg reiser hjem med et smil om munnen og gleder meg til neste gang, sier Ole Døsvik, seksjonsleder i Multiconsult.

Tettere kontakt

De har allerede vært i Ålesund og Tønsberg. 14. mars var det Bergen sin tur til å få besøk av turneen til Ventistål.

På hotell Terminus stilte de mannsterke for å vise seg fram for ventilasjonsbransjen i Vestlandets hovedstad.

– Vi ønsker å komme i tettere kontakt med kundene våre og vise at Ventistål er et teknisk handelshus med god kompetanse i alle ledd. Gjennom å arrangere slike arrangementer får vi kundene våre i tale gjennom diskusjoner og middag etter presentasjonene, sier key account manager Øyvind Skjærseth i Ventistål.

Programmet er skreddersydd. Ifølge Skjærseth har de flere titalls presentasjoner med ulike tema. Det er de lokale avdelingslederne i selskapet som bestemmer innholdet på menyen.

ENGASJERT: Lars Jåstad presenterte ny teknologi for behovsstyring.ENGASJERT: Lars Jåstad presenterte ny teknologi for behovsstyring.

– Det er utrolig viktig for oss å ha god kontakt med bransjen og kundene våre. Selv om hovedkontoret vårt ligger i Oslo, driver vi lokalt. De respektive avdelingslederne kjenner kundene og behovet deres. Ventistål har både et enormt produktsortiment og en god kompetanse vi ønsker å vise fram. Som den største aktøren i bransjen, har vi et ansvar. Dette ansvaret tar vi seriøst, forklarer Skjærseth.

Samlet bransjen

Det var salgsingeniør Lars Jåstad fra avdelingen i Bergen som stod i bresjen for arrangementet på Terminus. Hele 55 fra bransjen i Bergen var påmeldt, men det kom enda flere.

– At så mange stiller opp på fritiden sin for å høre på oss, er veldig moro. Det forteller oss at en samlet bransje i Bergen ønsker faglig påfyll og sosial omgang. Vi kommer tilbake neste år, lover Skjærseth.

Inviterte studenter

I tillegg til VVS-bransjen, inviterte selskapet også studenter fra Høyskolen på Vestlandet. Det ble satt pris på.

– Neste semester må vi velge noe å utdype oss i, og VVS er en retning vi kan gå for. At vi gjennom slike arrangementer kan få et innblikk og knytte kontakter med bransjen, er veldig nyttig for oss, sier Tore Skjerdal.

Sammen med kompisen Ole Kristian Døsvik, viet de ettermiddagen og kvelden til Ventistål. Også han setter pris på å få være med på slike arrangementer.

– Mye av dette er nytt for oss, men vi lærer masse. Det er også moro at foredragsholderne blir utfordret og skaper debatt blant publikum, sier studenten.

Dette med diskusjoner og engasjement fra publikum, er også noe navnebror Døsvik fra Multiconsult trekker fram.

– Ventistål sitter på førstehåndskompetanse på det de leverer. Da er det kjekt for oss å få informasjon og nyheter om de ulike produktene, og ikke det store, hele systemet. De treffer absolutt med det de kommer med her i kveld, og det er kjekt når de blir utfordret fra publikum. Diskusjoner og debatt kommer alle til nytte, forklarer seksjonsleder Døsvik.

Stavanger neste stopp

Nå tar Skjærseth og co med seg de gode erfaringene fra Bergen, Tønsberg og Ålesund videre til Stavanger 08. mai. Ambisjonen er å holde tilsvarende foredrag for alle selskapets 18 avdelinger innen to år.

– Vi kan aldri bli gode nok på å formidle den kunnskapen vi sitter på. Og dette engasjementet vi har sett her i kveld, er ikke noe du får kjøpt. Det er noe man må gjøre seg fortjent til, sier Skjærseth.

MER FRA VENTISTÅL: Les bloggene fra John-Andreas Johnsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse