loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ÅPNINGEN: Administrerende direktør Knut Skogstad i Flexit, Sveriges Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg og plassjef Ulf Jonsson i Flexit under innvielsen av fabrikkutvidelsen i Töckfors.
ÅPNINGEN: Administrerende direktør Knut Skogstad i Flexit, Sveriges Innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg og plassjef Ulf Jonsson i Flexit under innvielsen av fabrikkutvidelsen i Töckfors.

Flexit utvider i Sverige

/ 2017-06-29 14:55:03

De nye fabrikk- og kontorlokalene til Flexit i Töckfors ble innviet av den svenske innovasjon- og næringsministeren Mikael Damberg.

Økt fokus på inneklima og energisparing gjør at Flexit har utvidet fabrikken i Töcksfors.

Mer plass, flere ansatte

Nye produktlanseringer og en økt tilstedeværelse i det svenske markedet har skapt behov for større produksjonslokaler og flere ansatte. Fabrikken på 8.000 kvadratmeter ble ferdigstilt i 2012. Nå har ytterligere 2400 kvadratmeter, pluss kontorlokaler med plass til 28 ansatte, blitt innviet av den svenske innovasjon- og næringsminister Mikael Damberg.

Dette er en investering på 32 millioner kroner. Den svenske ministeren Mikael Damberg klippet båndet og det ble servert kake til mer enn 100 personer som deltok på markeringen.

Flexit presenterte også en av de nye produktene som vil bli produsert i de nye lokalene.

Gjenbruk av varme

Flexit Eco Nordic er et nytt produkt som kombinerer ventilasjon, varme og varmtvann. Et fremtidsrettet produkt med fokus på lav energibruk.

Boliger blir stadig tettere og bedre isolert, og produktet er utviklet for at varmen skal gjenbrukes til oppvarming av boligen og til oppvarming av varmtvann.

Produktet er modulbasert for enkel håndtering og installasjon. Det har roterende varmevekslere og er  spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Produktet har naturlig kjølemedium, CO2, er energieffektivt, miljøvennlig og gir et godt inneklima.

Familiebedrift

Flexit AS er Norges ledende leverandør av boligventilasjon med 260 ansatte i Norge og Sverige. Flexit er en familiebedrift og omsetter for om lag 600 millioner kroner i året.

Les mer: Generasjonsskifte i Flexit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee