loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BYGGER UT: Fabrikken i Töcksfors utvides for å gi plass til mer produksjon.

Flexit bygger ut i Sverige

Jan Erik Røine / 2017-01-31 11:18:22

Nye produktlanseringer og en økt tilstedeværelse i det svenske markedet gir behov for større produksjonslokaler og flere ansatte i Flexit.

Ventilasjonsbedriftens fabrikk på 8.000 m2 i Töcksfors i Sverige, sto ferdig i 2012. I juni innvies ytterligere 2.400 kvadratmeter fabrikk, pluss 28 kontorplasser. For å gi en best mulig service til svenske kunder samles kundesupporttjenestene i Töcksfors.

Det grønne skiftet med fokus på reduksjon av CO₂-utslipp og energisparing gjør at fremtidens boliger skal bruke mindre energi til oppvarming. Flexit sitt mål er at dette ikke må gå på bekostning av et godt inneklima.

Styrker salget

Flexit utvikler nå en helt ny serie luftbehandlingsaggregater for boliger og andre nye produktgrupper. Dette gjør at det om kort tid er behov for større plass til produksjon og lager ved fabrikken i Töcksfors, skriver Flexit i en pressemelding.

Selskapet satser også i det norske markedet og rekrutterer for tiden medarbeidere til prosjektering og salgsstøttefunksjoner til hovedkontoret i Ørje.

Flexit-konsernet har over 240 medarbeidere, med en omsetning på 550 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse