loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SØKER ETTER AVDELINGSLEDER: Daglig leder Arne Jorde i Erichsen & Horgen opplever gode tider. Nå vil ingeniørselskapet åpne avdelingskontor i Trondheim.

E & H: Etablerer avdeling i Trondheim

Jan Erik Røine / 2016-08-03 09:23:04

Daglig leder Arne Jorde i Erichsen & Horgen leter etter den rette til å lede selskapets planlagte avdelingskontor i Trondheim.

En stadig økende oppdragsmengde, behovet for nærhet til NTNU og et ønske fra flere samarbeidspartnere. Det er flere grunner til at Erichsen & Horgen etablerer nytt avdelingskontor i Trondheim.

– Det er en beslutning som er tatt tidligere og har ligget i en langsiktig plan. Vi har kunder og oppdragsgivere i Trondheim og samarbeidspartnere der som forventer at vi etablerer oss. Og vi må være der for å være landsdekkende. Vi har et mål om forsiktig, lønnsom vekst og da må vi spre oss. Nå handler alt om å finne den rette driveren, sier daglig leder i Erichsen & Horgen, Arne Jorde til Norsk VVS.

Krever erfaring

I stillingsannonsen skriver Erichsen & Horgen blant annet at de søker etter personer med minimum 10 års erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og eiendomsbransjen. Vedkommende må ha sitt faglige kjernekompetanseområde innenfor VVS, energi og klimateknikk. Han eller hun som skal lede avdelingen vil få ansvaret for både oppbyggingen og utviklingen av den. Trondheimskontoret vil også få ansvaret for å drive markedet nordover. Hvor mange som skal ansettes og hvor det nye kontoret skal etableres er foreløpig ikke bestemt.

Søker prosjektledere

Jorde forteller videre at de opplever god ordretilgang for tiden. Derfor søker de også etter ingeniører og prosjektledere til hovedkontoret i Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse