loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Aleksander Bjaaland, Inger Ramstad og Knut Rosness tror det gode samarbeidet mellom Holte og Logiq kommer til å føre til økt konkurransekraft i årene som kommer. (Foto: Holte)

Holte kjøper Bygg og Bolig

/ 2016-02-10 07:15:44

– Overdragelsen og samarbeidsavtalen med Holte er strategisk riktig for alle involverte parter.

Logiq og Holte as har samarbeidet tett i mange år, og har kommet frem til at de felles framtidsvisjoner. Som et ledd i dette samarbeidsforholdet ønsker begge selskapene å rendyrke sine forretningsområder, og derfor kjøper Holte den webbaserte tjenesten Bygg og Bolig av Logiq.

Strategisk riktig

– Overdragelsen og samarbeidsavtalen med Holte er strategisk riktig for alle involverte parter. I den nye konstellasjonen med Holte vil vi i fellesskap kunne styrke eksisterende tjenester og etter hvert tilby nye tjenester og produkter som vil kunne redusere og effektivisere entreprenørenes og proffenes administrative arbeid, sier Knut Rosness, daglig leder i Logiq, i en pressemelding.

Logiq vil fortsatt være en sentral bidragsyter overfor Bygg og Boligs kunder.

– Det er viktig at overgangen oppleves som god for alle parter. Det er derfor besluttet at Logiq i denne overgangsfasen vil drifte tjenesten, som igjen gir et meget godt utgangspunkt for et nært og godt samarbeid mellom selskapene, sier administrerende direktør i Holte, Aleksander Bjaaland.

Økt konkurransekraft

De to selskapene tror selskapenes komplementerende teknologi og kunnskap kommer til å styrke deres konkurransekraft i årene som kommer.

– Jeg er svært fornøyd med at vi har fått på plass denne avtalen. Dette gir våre kunder i Bygg og Bolig en langsiktig og dyktig eier som har ressurser, kompetanse og vilje til å utvikle forretningen videre i et krevende marked» sier Inger Ramstad, som vil fortsette som daglig leder i selskapet.

Oppkjøpet har skjedd i en totrinns-prosess hvor overdragelsen av første 50 prosent av aksjene fant sted ved årsskiftet, og overdragelsen av resterende 50 prosent skjer 01.01.2017.

Er du interessert i Holt?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse