loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Styret i Smart Innovation Østfold har ansatt Ole Gabrielsen som ny administrerende direktør (CEO).

Smart Innovation Østfold får ny CEO

/ 2016-09-16 09:44:26

Ole Gabrielsen er ansatt som ny administrerende direktør i Smart Innovation Østfold.

Gabrielsen har vært konstituert administrerende direktør i selskapet siden juni og tiltrådte sin nye rolle 1. september 2016.

– Vi er svært glade for å utnevne Ole som ny administrende direktør. Styret gjorde en grundig evaluering av mange sterke kandidater, og etter en nøye helhetsvurdering falt valget på Ole. Han har gjort en glimrende jobb den tiden han har vært COO og konstituert CEO, sier styreleder Benedicte Fasmer Waaler, i en pressemelding.

Solid kompetanse

Ole Gabrielsen startet i Smart Innovation Østfold i juli 2015, og har det siste året hatt det operative ansvaret for driften i selskapet som Chief Operating Officer (COO). Han har også fungert som prosjektleder for næringsklyngen NCE Smart Energy Markets, som ledes av Smart Innovation Østfold. Selskapet har i de siste årene hatt en formidabel vekst i form av nye nasjonale og internasjonale forsknings- og innovasjonsprosjekter, og Gabrielsens rolle som COO har vært med på å utvikle og forme selskapets videre strategi og fremdrift.

Gabrielsen tar over stillingen etter Knut H. H. Johansen, som forblir styremedlem i Smart Innovation Østfold og som innehar rollen som styreleder i NCE Smart Energy Markets.

– Jeg er veldig fornøyd med at Ole tar over stafettpinnen som ny administrerende direktør. Ole har vist at han har kompetanse og evne til å løfte selskapet i en tid hvor vi er i stor utvikling og opplever økende vekst. Hans erfaring og kunnskap styrker Smart Innovation Østfold, sier tidligere administrerende direktør i Smart Innovation Østfold og styremedlem, Knut H. H. Johansen.

Spennende mulighet

Gabrielsen har mye erfaring innen forretningsutvikling, strategi og ledelse med blant annet fra jobben som Director of Marketing & Sales for Saab Technologies Norway, Country Manager for Bonnier Business Forum og storkundeansvarlig i Proffice Management.

– Jeg ser frem imot å fortsette arbeidet i Smart Innovation Østfold. Vi skal bygge videre på vår unike kompetanse innen smart energi, smarte byer og digitale teknologier, samtidig som vi skal inneha en sentral posisjon i digitaliseringen og omstillingen av Norge. Det er spennende å få mulighet til å lede et selskap med så dyktige medarbeidere og som er i så sterk vekst som Smart Innovation Østfold, sier Ole Gabrielsen.

LES OGSÅ: Feil på feil tredoblet energibruken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse