loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VENTER VEKST: Norges-sjef Lars Erik Fossum (innfelt) i Oras Armatur forventer vekst i markedet for såkalt velferdsteknologi. Nå lanserer selskapet en ny produktserie rettet spesielt mot helse- og omsorgsmarkedet.

Satser på velferdsteknologi

Arne Kongsnes / 2016-06-24 10:01:45

Oras Armatur lanserer ny produktserie for å styrke sin posisjon i helse- og omsorgsmarkedet.

– Dette markedet er i sterk vekst. Vi ser at behovet for såkalt velferdsteknologi øker, sier Norges-sjef Lars Erik Fossum i Oras Armatur AS.

Eldrebølge

Nå lanserer selskapet produktserien Oras Medipro, spesielt utformet for sykehus, medisinske klinikker og barnehager, som har spesielle krav til kraner grunnet strenge retningslinjer for hygiene og ergonomi.

– Den kommende eldrebølgen gjør det enda viktigere med produkter som dette, sier Fossum.

Oras Armatur er velkjent for sine berøringsfrie kraner, ikke minst i krevende helse- og omsorgsmiljøer som for eksempel sykehus, der store utbyggingsprosjekter kommer i årene framover.

Medipro-serien skal senere utvides med blant annet servantkraner med desinfiserbar hånddusj.

Miljøgevinster viktigere

– Oras Medipro er spesielt designet fra behovet i helsevesenet. Vi ser jo også at mange profesjonelle aktører også stiller krav til vannsparing og de miljøgevinstene det gir, sier Fossum.

Oras Armatur er en del av den finskeide Oras Group og omsatte for 141,9 millioner kroner i Norge i 2015. Driftsoverskuddet ble 6,8 millioner kroner. Oras Group har snaue 1.400 ansatte, 20 av dem i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse