loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYE NAVN: Her er topplederne i de tre selskapene samlet: Aun Heming Schøyen (t.v.) i Kiwa Norkjemi, Vibeke Strømme i Kiwa Teknologisk Institutt og Lasse Øvreås i Kiwa Inspecta.

Samles under merkevaren Kiwa

Arne Kongsnes / 2016-11-02 08:18:55

Norkjemi, Inspecta og Teknologisk Institutt har fått ny nederlandsk eier og samles under merkevaren Kiwa.

De tre selskapene har over flere år bygget opp en tjenesteportefølje innenfor testing, inspeksjon og sertifisering. Når selskapene nå samles under samme merkevare, styrkes tilbudet til kundene ytterligere.

Samlet omsetning i 2015 for de tre selskapene var 420 millioner kroner og de tre selskapene hadde ved årsskiftet til sammen 301 ansatte.

Nye muligheter

– Kiwa-selskapene i Norge har et solid fundament med uavhengighet, høy faglig integritet og faglig kompetanse. Kundefokus og pålitelighet viser allerede en leveranseorientert organisasjon, sier Vibeke Strømme, administrerende direktør i Kiwa Teknologisk Institutt (TI) og country manager Kiwa Norge.

Sammen med administrerende direktør i Kiwa Inspecta, Lasse Øvreås, og daglig leder i Kiwa Norkjemi, Aun Heming Schøyen, skal Strømme fortsette arbeidet med å etablere nye tjenester og styrke tilbudet til norsk industri og næringsliv.

– Selskapene våre har bred bransjeerfaring og er godt kjent i markedet, og norske kunder har i en årrekke vist oss tillit. Gjennom Kiwa vil vi kunne tilby både nåværende og nye kunder et utvidet tjenestespekter både nasjonalt og internasjonalt. Dette vil også gi oss muligheten til å sikre vekst, sier Lasse Øvreås.

– Vår største styrke er at vi kjenner markedet innenfor våre egne segmenter. Sammen vil våre kunder nå oppleve flere muligheter, ressurser og ikke minst økt kompetanse. Vi ønsker å være et ledende selskap, også i fremtiden, sier Aun Heming Schøyen.

 Vil prege industrien

Med en nasjonal forankring og nå økt internasjonal styrke, ønsker selskapene fortsatt å prege norsk industri.

– Sammen skal vi fortsatt gjøre kundene i stand til å møte krav og forventninger til kvalitet, risikostyring og sikkerhet. Lokal forankring er viktig både for oss og våre eiere. Vi skal ikke glemme at vi fortsatt er de samme menneskene, men med enda flere tjenester, understreker de tre lederne.

Fakta om selskapene

  • Kiwa Norkjemi er en uavhengig service- og kompetansebedrift innen vannbehandling, kjemisk rens og legionellakontroll. Selskapet tilbyr løsninger, service og rutiner for drift, kontroll og vedlikehold av vannsystemer til hovedsakelig private og offentlige aktører innen eiendomsbransjen. Omsatte for 33 millioner kroner i 2015 og hadde 30 ansatte ved årsskiftet.

 

  • Kiwa Inspecta er en ledende internasjonal tjenesteleverandør innen inspeksjon, testing, teknisk rådgivning, labtjenester og sertifisering. Omsatte for 142 millioner kroner i 2015 og hadde 120 ansatte ved årsskiftet.

 

  • Kiwa Teknologisk Institutt er en ledende leverandør av testing, kalibrering og sertifisering, samt relatert kurs og opplæring i Norge. Omsatte for 235 millioner kroner og hadde 151 ansatte ved årsskiftet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee