loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

Nye nettsider etter 111 år i bransjen

Jan Erik Røine / 2015-08-20 08:16:42

Heidenreich har en lang og stolt tradisjon å vise til.

111 år er gått siden Heidenreich ble etablert. I forbindelse med feiringen kom den nye plattformen for nettsidene på plass.

«Det er med stor stolthet vi har lansert våre nye nettsider,» skriver Heidenreich, som lover mer informasjon, fortløpende oppdateringer og etc.

Synliggjør fagområdene

«Vi tror du vil se en stor forandring på våre nye nettsider. Vi synliggjør tydeligere hvilke fagområder vi har hovedfokus på, prosjekter vi har levert til, og vi har også lagt til kontaktinformasjon på Heidenreich-ansatte,» skriver selskapet i en pressemelding.

Nettadressen er forøvrig den samme som tidligere.

Kort om Heidenreich

Heidenreich ble grunnlagt i 1904, som et rørhandels- og installasjonsfirma i Christiania, under navnet Heidenreich & Co. Ltd. Firmaets grunnlegger var Sverre Lie Heidenreich.

I 1927 ble rørleggerbedriften utskilt som eget firma, under navnet Oslo Rørleggerbedrift A/S, senere Oras AS.

Rørhandelen/grossisten, fortsatte under navnet A/S Heidenreich.

Selskapets første «ekspansjon» var etableringen av Trondheim Rør i 1964. Etter få år fulgte avdelingen i Skien, og deretter ble det avdelinger over hele landet.

Etter en omstrukturering i 1988 fremsto AS Heidenreich og Trondheim Rør AS, og fra år 2000 Alfred K. Grevstad AS, som søsterselskapeid av Heidenreich Holding AS. Grossitdelen av firmaet Albert E. Olsenble innlemmet i selskapet i 2003, og Heidenreich ble med dette det man kan kalle landsdekkende.

Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består i dag av 33 avdelinger, fra Kristiansand i sør tilAlta i nord. Nytt sentrallager på ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 kvadratmeter.

Det «nye» lageret, på 12.000 kvadratmeter, sto ferdig i januar 2007. Herfra sendes varer til Heidenreich-avdelinger over hele landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee