loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FULL KONTROLL: Danske Victoria Rahlff (44) er både ny administrerende direktør og styreleder Xylem Water Solutions i Norge.

Ny toppsjef og styreleder i Xylem

/ 2016-11-15 12:48:23

Xylem Water Solutions i Norge har ansatt danske Victoria Rahlff (44) som ny administrerende direktør. Hun er også styreleder.

Xylem har 135 medarbeidere innen VA, industri og VVS. I 2015 passerte selskapet for første gang 500 millioner kroner i omsetning i Norge. Selskapet er Norges største spesialfirma i pumping. Xylem er en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc, som er et ledende globalt selskap innen vannteknologi.

Fra Grundfos

Victoria Rahlff kommer fra stillingen som nordisk markedsdirektør hos Grundfos, der hun også var salgsdirektør for VVS-salget i Norge. Hun tiltrådte i september både som administrerende direktør og styreleder.

Hun har har 20 års ledererfaring med fundament i salg, markedsføring og forretningsutvikling i multinasjonale selskaper, som Schneider Electric og General Electric både i Norge, Danmark og Europa.

Hun er utdannet innen økonomistyring og IT, har en MBA og er DNCF-sertifisert NLP-coach.

Til Norge for sju år siden

Hele den danske familie med mann og to barn flyttet til Oslo for 7 år siden.

– Dere får sparke meg ut, jeg reiser ikke frivillig ut av Norge igjen, sier hun med glimt i øyet.

Raflff beskrives som en meget sporty, sprudlende og energisk dame som er glad i å gå i skog og mark, sommer som vinter. Sosialt samvær og musikk står også høyt i kurs.

– I den korte tiden som har gått siden vi hadde gleden av å hilse på Victoria for første gang, har hun gjort seg meget bemerket innad i bedriften allerede. Hun har vært på besøk på alle våre filialer i vårt langstrakte land, hos kunder og på anlegg,  og gjort seg godt kjent med så og si alle sine kollegaer, forteller marketing og HR-koordinator Line Danielsen.

Ifølge en pressemelding fra selskapet vil «Rahlff ha et skarpt øye med kontinuerlig å jobbe med lønnsom konkurransekraft – både i konsernet og lokalt, og å sikre fremtidig vekst og lønnsomhet for vår bedrift.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse