loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Trappe-trener: Salgsingeniør Lasse Rypdal i Danfoss styrer Trappefolket. Her fra en av treningene i sommer. Foto: Arne Kongsnes.

Norsk VVS sponser Trappefolket

Jan Erik Røine / 2016-12-14 07:30:41

Fagbladet Norsk VVS blir samarbeidspartner til Trappefolket som ledes av Lasse Rypdal i Danfoss.

– Det er mange av våre lesere som enten driver aktiv idrett eller er opptatt av trening. Trappefolket er en utrolig bra gjeng med gode verdier som driver et lavterskel treningstilbud til folk i alle aldre og fasonger. I tillegg er det en gruppe med sterk forankring i VVS-bransjen. Derfor føles det helt naturlig for oss å gå inn som sponsor og samarbeidspartner, sier redaktør i Norsk VVS, Jan Erik Røine.

Trappefolket er en raskt voksende treningsgruppe som samles hver mandag i trappene i Holmenkollen.

Sett denne? Les vår reportasje om Trappefolket her

Initiativtaker og primus motor for Trappefolket er Lasse Rypdal, til daglig salgsingeniør i Danfoss.
– Vi ser virkelig frem mot et samarbeid med Norsk VVS. Jeg vet at vi i dag utgjør en forskjell for folk i bransjen som tar del i treningene våre. Med dette spennende samarbeidet håper jeg at vi sammen kan inspirere flere til fysisk aktivitet generelt, trene trapper og samtidig sette av datoen 12. juni 2017. Trappeløpet Kollentrappa i Holmenkollen kan være det perfekte målet å jobbe mot, sier Lasse Rypdal.

Mer enn 160 mandager på rad har Trappefolket trent i Kollen siden starten høsten 2013. Hver mandag 18.00–19.15. Ingen unntak, ingen forbehold.

Kollentrappa

I tillegg arrangerer Trappefolket Norges mest spektakulære trappeløp – Kollentrappa. Det skjer neste gang 12. juni 2017. Påmeldingen er allerede åpen og arrangøren tror og håper på drøye 700 deltakere.

–  Vi starter oppbyggingen mot Kollentrappa allerede i januar med konkurranser hvor vinnerne får gratisbillett til Kollentrappa 2017. Under Kollentrappa kommer vi til å ha et eget telt hvor vi tar imot våre abonnenter og samarbeidspartnere før og etter løpet. I tillegg kommer vi til å dekke arrangementet både på nett og i papirutgaven, forteller Røine.

Video fra Trappeløpet 2016:

Starter treningsspalte

Av de aktive i Trappefolket er det mange som jobber i VVS-bransjen. I tillegg har Rypdal fått med seg flere sponsorer fra VVS-bransjen, deriblant Norconsult, Viggo Wahl Pedersen, Rossing VVS, DeWalt og Danfoss.

– Vi ønsker å gi våre lesere et bredt tilbud, derfor engasjerer vi oss i Trappefolket. Det er også grunnen til at vi fra neste år starter en egen treningsspalte i bladet og på nett. Der vil Lasse Rypdal med flere dele gode treningstips og råd om hvordan du kan få fikset formen, sier Røine.

Dette er Trappefolket

  • Startet opp i oktober 2013.
  • Trener hver eneste mandag – uansett værforhold – i svingtribunen klokken 18.00 til 19.15.
  • Trappefolket representerer alle nivåer og alle aldre.
  • Trappefolket arrangerer trappeløpet KollenTrappa og oppfordrer også medlemmene til å delta i andre store trappeløp som Barcode Challenge og KollenOpp.
  • Treningen er gratis.
  • Du finner Trappefolket både på Facebook og Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse