loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Kro Produksjon Kro Produksjon
SELVBYGGERRIST: Kro Selvbyggerrist (SBR) kan brukes for inntak og avkast, fasadeelement og solavskjerming, og har ingen begrensninger når det gjelder verken bredde eller høyde.

Kro viser skreddersøm på VVS-dagene

Jan Erik Røine / 2018-10-16 09:35:38

Kro Produksjon har produsert ventilasjonsutstyr til det norske markedet siden 1946, og stiller på VVS-dagene med et godt og spennende utvalg av produkter, både kjente og nye.

Deres forrige deltagelse på VVS-dagene var i 2010, og nå er tiden inne for å vise seg frem igjen.

– Deltagelse på VVS-dagene er en viktig møteplass for å treffe kunder, og skape nye relasjoner med aktører som har behov for våre produkter og kompetanse, sier daglig leder Kent Østby. Han håper på stort oppmøte, og gleder seg til å vise frem deres produkter og løsninger. Møt oss på vår stand, D06-06.

Kro Produksjon ligger lett tilgjengelig med lokaler i Oslo. I løpet av sin lange fartstid i bransjen har de opparbeidet seg en solid kundegruppe, men har kapasitet til flere. Daglig leder trekker frem kvalitet og fleksibilitet som deres største konkurransefordel, samt at de har konkurransedyktige priser.

Innovativt produkt

Kro Kanalkryss er et nytt produkt, med mange fordeler, som de selv har utviklet.

– Kanalkrysset gjør det mulig for ventilasjonskanaler å krysse i samme plan, uten stort trykkfall. Dette produkt er hittil lite brukt i Norge, men som kunden vil dra mye fordel av. Dette produktet ønsker vi å trekke frem under VVS-dagene, forteller en engasjert Ken Østby.

Eksklusiv forhandler

I 2018 ble Kro Produksjon forhandler av industri- og komfortventilasjon i Norge, og kan med dette tilby et bredere utvalg av ventilasjonsprodukter. Et utvalg av sortimentet finner dere på deres stand under VVS-dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse