loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY FAGSJEF: Kompetansesjef i VVS-foreningen, Thomas Fransrud (til venstre) ønsker Arne Pihl Bordi velkommen som fagsjef ventilasjon i VVS-foreningen. Foto: Jan Erik Røine.

Her er VVS-foreningens nye fagekspert

Jan Erik Røine / 2018-01-31 06:00:51

Norconsults Arne Pihl Bordi er engasjert som fagsjef ventilasjon i VVS-foreningen.

VVS-foreningen har inngått en utleieavtale med Norconsult som innebærer at Arne Pihl Bordi går inn i en deltidsstilling som fagsjef ventilasjon i VVS-foreningen.

–  Vi er veldig glad for å kunne fortelle at vi har engasjert Arne Pihl Bordi i en deltidsstilling her hos oss. Arne er faglig dyktig, engasjert og aktiv i foreningens lokallag i Oslo. Han vil bli en viktig bidragsyter for oss innen fagområdet ventilasjon og en god representant for foreningen, sier kompetansesjef i VVS-foreningen, Thomas Fransrud.

Arne Pihl Bordi er utdannet høgskoleingeniør innen VVS og inneklimateknikk fra Oslo ingeniørhøgskole og er i dag fagkoordinator VVS i Norconsult – en rolle han vil fortsette i.

– Det var veldig hyggelig og interessant å bli forespurt om rollen og ikke vanskelig å si ja. Jeg har samarbeidet med og bidratt inn mot VVS-foreningen i mange sammenhenger tidligere, og kjenner foreningen godt, forteller Pihl Bordi som de siste årene både har blogget for Norsk VVS, vært styremedlem i lokallaget i Oslo og holdt foredrag i regi av VVS-foreningen.

Mer enn teknikk

– Jeg er opptatt av hvordan bransjen oppfattes og har lyst til å bidra til mer synlighet. Vårt fag påvirker mange, ventilasjon har en veldig viktig funksjon. Det er mye mer enn bare teknikk, understreker han.

I deltidsstillingen som fagsjef ventilasjon i VVS-foreningen vil Pihl Bordi få ansvar for å overvåke utviklingen i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt og formidle endringer og utfordringer innenfor fagområdet via foreningens kanaler. Videre vil han bidra med fagartikler og faginnhold til fagbladet Norsk VVS og til foreningens kompetanseplattform.

Flere fagsjefer

Tidligere fagsjef i VVS-foreningen, Knut Olav Knudsen, sluttet i oktober i fjor og jobber i dag som markedssjef VVS teknisk og varme i Brødrene Dahl. Men istedenfor å søke hans erstatter, har foreningen valgt å omdefinere fagsjefrollen.

– Vi er en interesseorganisasjon som bidrar til å sikre bærekraftige bygg. Ved å være en faglig pådriver, bygge sterke nettverk og anvende vår formidlingskompetanse engasjerer vi alle som jobber med energi-og miljøteknikk. For å kunne gjøre det så må vi engasjere flere dyktige fagfolk med spisskompetanse som Arne Pihl Bordi. Vi jobber nå med å rekruttere inn fagsjefer for varme, sanitær, kjøling og ITB. Vi er i dialog med flere kandidater, opplyser Thomas Fransrud.

2 svar til “Her er VVS-foreningens nye fagekspert”

  1. Leif Amdahl sier:

    Gratulerer med ny fagsjef.
    Arne Pihl Brodi har gjennom mange år vist at han har et faglig engasjement, og kompetansen er så absolutt til stede.
    Lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse