loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTER I DAG: Gunnar Solem starter i ny jobb som regionsjef i Nibe international affairs 1. november.

Gunnar Solem styrker Nibe 

/ 2016-11-01 09:04:23

For ytterligere å styrke Nibe Climate Solutions avdeling for samfunns- og myndighetskontakt er Gunnar Solem ansatt i stillingen som regionsjef, Nibe international affairs.

Gunnar begynner i stillingen den 1. november. Han skal arbeide med Oslo, hans hjemsted, som base. Gunnar har i mer enn ett tiår vært en velkjent person i den norske varmepumpebransjen. Han har spilt en sentral rolle i å bygge opp Nibes deleide selskap ABK AS til å bli en ledende aktør på det norske varmepumpemarkedet.

Gleder seg

Gunnar, som selv er deleier i ABK, har siden 2002 ledet salgsavdelingen i ABK. Siden 2003 har han vært engasjert i Norsk varmepumpeforening (Novap). Siden 2005 har han vært styreleder.

Med Gunnars brede kunnskap og nettverk innen varmepumpebransjen får vi ytterligere en sterk stemme inn mot viktige beslutningstakere i EU såvel som i Norge. Med Gunnar om bord styrker vi ytterligere vårt visjonære lederskap, sier Martin Forsén, manager international affairs.

– Det har vært svært tilfredsstillende å arbeide for det grønne skiftet i løpet av de siste 14 årene. Jeg gleder meg til å kunne fortsette dette arbeidet i Nibe, et av lokomotivene innen fornybar energi i Europa, sier Gunnar Solem.

Fakta om Nibe

 • Et globalt konsern som med løsninger for innendørsklima og -komfort samt komponenter og løsninger for måling, styring og elektrisk oppvarming bidrar til en mer bærekraftig verden. Nibe har mer enn 60 års erfaring med produksjon av produkter til såvel boliger som kommersielt bruk. Fra starten i Markaryd i Småland i Sør-Sverige har selskapet vokst og har i dag virksomheter og salg på fem kontinenter.
 • Utviklet en kultur for entreprenørskap og en lidenskap for industribygging. Investerer i bærekraftig produktutvikling og selskapsoppkjøp har bidratt til en betydelig ekspansjon for Nibe-konsernet.
 • I 2015 omsatte Nibe for over 13 milliarder SEK. Virksomheten drives innen tre ulike forretningsområder: Nibe Climate Solutions, Nibe Element og Nibe Stove. Selskapet har over 11.000 ansatte i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.
 • I Norge har Nibe følgende datterselskap: ABK AS, Høiax AS, Nordpeis AS og Norske Backer AS.
 • Nibe er børsnotert under navnet Nibe Industrier på Nasdaq Stockholm siden 1997, med en sekundærnotering på SIX Swiss Exchange siden 2011.

2 svar til “Gunnar Solem styrker Nibe ”

 1. Leif Amdahl sier:

  Gratulerer Gunnar. Utnevnelsen ser jeg som et resultat av- og hyldest til målrettet arbeid og steamdusjer kurs gjennom mange år. Lykke til videre. 👍

 2. Gunnar Solem sier:

  Takk for hyggelige ord, Leif.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse