loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLEDER SEG: 15. september setter Color Magic kurset mot Kiel. Thor-Jostein Egeland gleder seg til en fullbooket Driftskonferanse. (Foto: Lars Opstad)

Fullt hus på Driftskonferansen

Arne Kongsnes / 2016-09-06 12:58:13

360 deltagere og fullt hus på Driftskonferansen! Daglig leder Thor-Jostein Egeland i VVS-Foreningen er strålende fornøyd.

– Mens andre sliter med å skape engasjement og samle deltagere fra bransjen, er vi svært stolte og ydmyke for at denne konferansen år etter år er utsolgt. Dette har noe med sammensetningen av deltagere som Driftskonferansen har. Her når vi bygg- og eiendomssiden sammen med mange kommuner og offentlige instanser, sier Thor-Jostein Egeland.

Lurer du på hvem som deltar på årets konferanse? Sjekk deltakerlista her!

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Det er VVS-Foreningen i samarbeid med bladet FDV som står som arrangører. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel den 13. og tilbake den 15. september.​

Sterk relasjonsbygger

En åpenbar fordel med Driftkonferansen er at den samler alle deltakerne i tre dager.

– Det skaper en relasjon mellom deltakerne som legger til rette for videre samarbeid. Vi vet at mange gode prosjekter har kommet som resultat av disse turene gjennom årenes løp, sier Egeland.

Han tror også det sosiale trekker mange til konferansen fordi den legger til rette for erfaringsutveksling,  forsterke ekstisterende relasjoner og bygge nye.

– Flere har allerede reservert plass til neste års konferanse.

Fagprogrammet viktigst

Driftskonferansen har alltid hatt oppmerksomheten rettet mot det faglige og det er utfordrende å sette sammen et program som kapsler en drifters hverdag.

– Derfor bruker vi mye tid og ressurser på fagprogrammet. Fokuset ligger på energi og miljø i bygg, men vi introduserer også flere nye temaer. I år har vi med Forsvarsbygg, Statsbygg og Omsorgsbygg for å nevne noen av foredragsholderne. I tillegg kommer Johan Kaggestad, Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen og Barcode-eier Leif Arne Røsnes.

LES MER: Sjekk ut hele programmet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee