loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Grønn Byggallianse etablerer forum for drift av energisentraler. Første møte er 12. april 2016 hos Aspelin Ramm Eiendom AS på Vulkan.

GB oppretter forum for drift av energisentraler

/ 2016-03-07 08:08:44

Grønn Byggallianse inviterer medlemmene til eget forum for drift av energisentraler 12 april.

Flere av medlemmene i Grønn Byggalianse (GB) har uttrykt behov for å diskutere felles utfordringer ved drift av energisentraler. Derfor etablerer GB nå et forum med dette temaet.

Med stadig nye etableringer av energisentraler hos utbyggerne er dette et høyaktuelt tema for medlemmene i GB.

– Vi oppretter nå et forum med hensikten å få til et bedre samarbeid mellom aktørene i bransjen når det gjelder energisentraler. Forumet blir knyttet opp mot Grønn Byggallianses driftsforum, melder GB.

I første omgang vil de invitere aktører utenfor medlemskretsen som foredragsholdere, for å hente inn erfaringer så bredt som mulig.

Isak Oksvold, direktør for miljø og samfunnsansvar i Aspelin Ramm Eiendom AS og eier av Vulkan energisentral, vil orientere om energisentralen som ved hjelp av solfangere, varmepumper, spillvarme og 64 geobrønner forsyner den nye bydelen ved Akerselva med både varme og kjøling.

– Konseptet er energismart byutvikling, sier Oksvold, som anslår at den lokale løsningen vil gi om lag 60 prosent lavere energiforbruk.

Møtet holdes hos Aspelin Ramm Eiendom AS på Vulkan, kl 12-15.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonsee