loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Lise Kristin Sunsby flankert av adm.dir Nils Kristian Nakstad og markedsdirektør Audhild Kvam i Enova.

Enovaprisen 2016 til Rom Eiendom

Jan Erik Røine / 2016-01-27 07:15:42

Årets grønne ildsjeler er Lise Kristin Sunsby i Rom Eiendom og Rune Brusletto i Arbaflame.

De to vinnerne av Enovaprisen 2016 ble hyllet under middagen på Enovakonferansen i Trondheim tirsdag.

– Det finnes mange grønne ildsjeler i Norge, og i dag hedrer vi noen av de aller beste. Stå-på-vilje, helhetlig tankegang og evnen til å få med seg folk er stikkord for suksessen til Lise Kristin og Rune, sier markedsdirektør Audhild Kvam i Enova.

Grønt engasjement må ut av hovedkontoret

– Jeg er imponert over Lise Kristins inkluderende arbeidsmåte. Hun har jobbet beinhardt selv. Samtidig har hun motivert blant annet driftsledere i verkstedhallene til å tenke energieffektivisering og foreslå forbedringer, sier Kvam.

Da rørosingen Lise Kristin Sunsby begynte som fagansvarlig energi og miljø, tok hun initiativ til at Rom Eiendom kartla og igangsatte flere energiprosjekter. Mantena, et datterselskap av Rom Eiendom, har blant annet gjort store energiforbedringer i sine enorme verkstedhaller for skinnegående kjøretøy. Engasjementet har Lise Kristin hatt i lang tid. Da hun tidligere jobbet i hotellkjeden Rica, sørget hun for rekord i antallet søknader fra en byggeier til miljømerket Svane.

– Det er en ære og en inspirasjon å få Enovaprisen. For meg er den også en anerkjennelse av at den viktigste energieffektiviseringen skjer i eksisterende bygningsmasse, sier Lise Kristin Sunsby i Rom Eiendom, som nå er bosatt i Asker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse