loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY NETT-TJENESTE: Free Energy har kommet med en ny online-tjeneste for installatører. – Den effektiviserer hele tilbuds-, salgs- og installasjonsprosessen samt ettersevice. Den gir også installatøren muligheten til å selge kundene en servicepakke for overvåkning og service av systemet,  sier administrerende direktør Marcus Kanewoff. (Foto: Free Energy)

Enklere og raskere installering

Synnøve Prytz Berset / 2016-09-29 09:53:54

Free Energy lanserer en ny online-tjeneste som skal forenkle arbeidsdagen for installatørene av energisystemet Hyss.

Med tjenesten kan installatørene raskt og presist gi et tilbud på et Hyss varmepumpesystem sammen med solfangere.

– Vi vet at installatøren har en travel hverdag. Tanken er å effektivisere tilbuds- og bestillingsprosessen både for kunden og installatøren, sier administrerende direktør i Free Energy, Marcus Kanewoff.

Installasjonen må gjøres riktig

Tjenesten fungerer på følgende måte: Kunden fyller ut en hurtigkalkyle på Free Energy sine nettsider. Denne informasjonen kan installatøren bruke til å utforme et komplett installasjonstilbud.

– Når installatøren får bestillingen går han inn på tilbudet og endrer status til ordre, så går det rett inn i vårt produksjonssystem, sier Kanewoff, og påpeker at deretter følger den viktigste delen av tjenesten:

Kunden har fått en kalkyle som viser hvor stor besparelse han vil få med sitt Hyss-system. Men for at han faktisk skal få den besparelsen er det viktig at både installasjon og konfigurasjon gjøres riktig.

– Når installasjonen er gjennomført tar installatøren frem ipaden som følger med hvert Hyss-system. Den laster ned alle data slik at det blir samsvar mellom forutsetningene i tilbudet og selve konfigurasjonen av systemet, forklarer Kanewoff. Med integrert måleutstyr i Hyss kan både kunde og installatør følge med på at de lovede besparelsene innfris.

hyss_marcus_environment_color

 EFFEKTIVT: – Tanken er å effektivisere tilbuds- og bestillingsprosessen både for kunden og installatøren, sier administrerende direktør i Free Energy, Marcus Kanewoff. (Foto: Free Energy)

Full kontroll

Når systemet er i drift kan installatøren kontrollere at alt fungerer som det skal og motta eventuelle feilmeldinger.

– Online fra sitt kontor har installatøren alle driftsdata tilgjengelig og kan foreta en feilsøking. Systemet hjelper ham til å holde styr på alle systemer i drift, og i tillegg ha oversikt over samtlige tilbud som ennå ikke har blitt til ordrer, sier Kanewoff og legger til:

– Tjenesten Hyss – all in one åpner også for at installatøren kan selge en liten servicepakke med overvåkning av solgte systemer og garantiservice.

Når installatøren møter kunden forberedt og med full oversikt og rett reservedel, framstår han som veldig proff, poengterer Kanewoff.

På VVS-dagene

Onlinesystemet «Hurtigkalkyle» er noe av det Free Energy kommer til å demonstrere under VVS-dagene.

– Siden vi bruker mye IT, kommer vi til å vise installatøren hvordan han kan effektivisere sin tilbudsprosess. I tillegg skal vi ha en konkurranse hvor prisen hver dag er 20 000 kroner i rabatt på et Hyss-system, sier han.

Fakta om Free Energy:

  • Tilbyr solbaserte energisystemer som kan levere all energien bygninger trenger.
  • HYSS – Hybrid Solar System – er en kombinert løsning som utnytter både solenergi og grunnvarme.
  • Vinner av «Energy Globe Award» og «Stora Inneklimatpriset».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse