loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Innovasjon på en interessant og nyttig måte: Hvordan får du vite av Bill O´Connor på Handelshøyskolen BI fredag 10 juni. Du kan delta gratis takket være Hjellnes Consult. Foto. Privat.

Bill O`Connor til Oslo 10. Juni

Jan Erik Røine / 2016-06-03 13:25:02

Hjellnes Consult og BI inviterer til gratis innovasjonsforedrag med Bill O’ Connor fra Autodesk fredag 10. Juni.

– Sammen med en kollega hørte vi O´Connor på en studiesamling i San Francisco for masterprogrammet vi holder på med, og mener han har mye interessant og relevant å dele med vår bransje, forteller markedsdirektør Roar Smelhus i Hjellnes Consult.

Innovasjonsnestoren O´Connor står bak Autodesk Innovation Genome, og har vært med på å utvikle et metodeverktøy som brukes av bedrifter som Nike, Facebook, Airbnb og Google. Han har flere ganger forelest på BIs Master of Management-program Nyskaping og Kommersialisering, og kjenner nordiske forhold godt.

70-årsmarkering

Rådgiverselskapet fyller 70 år i år, og administrerende direktør Geir Knudsen så det som en god grunn til å tenne på ideen om å få O´Connor til Norge.

– Vi er mest av alt opptatt av å se fremover, og da kommer innovasjon til å spille en stadig viktigere rolle – også for vår bransje, understreker Knudsen.

Han mener det gjelder blant annet løsninger, forretningsmodeller og måter å jobbe sammen på.

– Mange ting tyder på at også vår bransje må endre seg mye i årene som kommer. Skal vi lykkes med den omstillingen vi som land og næring står overfor, blir kompetanser som endringsvilje- og evne, sammen med innovasjon, viktig, fortsetter Knudsen.

Bransjerelevant erfaring

Hjellnes Consult er opptatt av disse temaene, og er fornøyd med at de har lykkes med å få Bill O’ Connor innom Oslo når han allikevel skal besøke Skandinavia i juni.

– Vi håper bransjen benytter anledningen til å lytte til en virkelig guru innenfor innovasjonsområdet. At han kommer fra et selskap mange i vår næring har et forhold til, nemlig Autodesk, var også noe av årsaken til at vi ønsket oss han til Norge. Vi ønsker bransjen hjertelig velkommen til BI denne dagen, sier Smelhus.

Åpent arrangement

Foredraget holdes fredag 10 juni hos BI i Nydalsveien 37, med registrering fra 12:30. Førsteamanuensis Peder Inge Furseth vil lede arrangementet.

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse