loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VIDERE PÅ EGENHÅND: Norsk Kommunalteknisk Forening, her ved Styreleder Ole Johan Krog , skal drive messen Miljø & Teknikk videre i egen regi. Foto: Jo Michael

Avslutter messesamarbeidet

Arne Kongsnes / 2016-12-22 09:05:52

Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) skal drive messen Miljø & Teknikk videre på egenhånd.

– Dette er en strategisk viktig avgjørelse for framtidig posisjonering i markedet, uttaler Ole Johan Krog, styreleder i NKF.

Miljø & Teknikk ble sist arrangert fra 19. – 21. april 2016 på Telenoir Arena. 2.255 besøkende på tre dager var klart lavere enn forventet, heter det på messens hjemmeside.

Enige om farvel

Styrene i KS Bedrift og Norsk Kommunaleknisk Forening (NKF) er samstemmige i at NKF overtar eierskapet for Miljø & Teknikk.

KS/KS Bedrift fra 2013 og NKF har en over 50-årig historie med delt eierskap for arrangementet som har gått under navnet «Kommunalteknikkmessen».

– Vi har kommet til et punkt der vi må forsterke samarbeidet med alliansepartnere innen kjerneområdene vann og avløp, bygg og eiendom, vei og uteområder. Det er avgjørende som ledd i en revitalisering av framtidige messer, sier Krog.

Diskuterer annet samarbeid

KS Bedrift og NKF har begge hatt styremøter i desember. Styrene var samstemte i at det nå er et riktig tidspunkt for å skille lag.

– KS Bedrift vurderer Miljø & Teknikk som en viktig møteplass for kommunalteknisk sektor. Vi ønsker at NKF skal lykkes i sin videre satsing. Samtidig ser vi at vår styrke ikke er innen messens kjerneområder, sier Per Arne Kaarstad, styreleder i KS Bedrift.

NKF og KS Bedrift skiller altså lag i messesammenheng, men er samtidig innstilt på å forsterke samarbeidet på andre områder.

Direktør Bjørg Ravlo Rydsaa i KS Bedrift er invitert til NKFs leder- og samhandlingsmøte i februar 2017 for å diskutere dette nærmere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode


annonse
annonse
annonse
annonse